WC ONTSTOPPEN

 

Stel je voor, het water van je toilet reikt tot aan de wc-bril en je durft / kan niet meer doorspoelen. En dan die vieze geur en die opkuis ... Je wc ontstoppen kan nooit snel genoeg gebeuren. Onze motto is vandaag verstopt en vandaag opgelost met professionele service.

WC Ontstoppen

Kan of wil je niet zelf de WC ontstoppen ? Onze volledig uitgeruste servicewagens kunnen snel en vakkundig elke WC ontstopping uitvoeren. Stop met een dure ontstopper of erger nog, meerdere ontstoppers in je wc te gieten, want zulke tijdelijke oplossingen veroorzaken nog meer schade op termijn. Je WC ontstoppen ? ONTSTOPPINGSDIENST ANTWERPEN, DE ONTSTOPPER VOOR ANTWERPEN, 24 UUR BEREIKBAAR.

Oorzaken van een verstopte toilet

Een van de meest voorkomende oorzaken van een verstopte toilet is het overmatig gebruik van toiletpapier of vochtige doekjes. Ook andere producten, zoals tampons, maandverbanden, geurblokjes, kinderspeelgoed of andere voorwerpen worden niet "verteerd" door je toilet. .Of misschien ligt de oorzaak van de verstopping buitenaf. Heb je een septische put of een beerput ? Mogelijks zit de verstopping in het riool of de leidingen. WC verstopt ? Wij helpen je graag met het zoeken naar de echte oorzaak, snel, veilig en accuraat.

Zelf jouw toilet ontstoppen

Chemische ontstoppers of ontstoppingsveren zijn vaak de oorzaak van beschadigde leidingen of riolering, waardoor je hogere kosten zal betalen. Het is daarom aangeraden een loodgieter of ontstopper te contacteren. Ga zelf niet jouw verstopte toilet ontstoppen en bel ons voor een interventie.

Heeft u een expert nodig?

Neem dan contact op met ons en een van onze experten komt langs om uw probleem op te lossen!

DRINGENDE HULP: 0486.626.831 Contactformulier