ONTSTOPPINGSDIENST ANTWERPEN

 

Of het nu een ontstopping of verstopping betreft van jouw riool, WC leiding, gootsteen, douche of bad, het maakt niets uit voor onze Ontstoppingsdienst Antwerpen. Bij ons kan je terecht voor het ontstoppen van jouw afvoerleidingen, zowel van de keuken als de badkamer, als van de riolering. ONTSTOPPINGSDIENST ANTWERPEN, DE ONTSTOPPER VOOR ANTWERPEN, 24 UUR BEREIKBAAR.

 

Oorzaken verstoppingen

Er kunnen meerdere oorzaken zijn voor verstoppingen. De meest voorkomende oorzaak van verstoppingen is vuil dat zich ophoopt als gevolg van verkeerd gebruik van afvoeren (weggegooide tampons of maandverband, overmatig gebruik van toiletpapier, ...). Als gevolg van slecht onderhoud kan je bovendien overvolle septische putten en verstopte sifons tegenkomen. Misschien is je WC verstopt door compleet andere zaken , zoals een beschadigde of verzakte drainagepijp.Welke de oorzaken van je ontstoppingen ook moge zijn, wij van Stan Vermassen bekijken deze verstopping graag verder samen met jou en bespreken dan welke ontstopping of ontstoppingen noodzakelijk zijn. Camera-inspectie is vaak de snelste analyse.

WC Ontstoppen

Is jouw toilet of wc verstopt ? Ervaar je een hinderlijke geur ? Wat kan de oorzaak zijn ? Wij komen jouw WC / toilet in een mum van tijd ontstoppen. Of probeer je liever eerst zelf je WC te ontstoppen ? Vind de antwoorden verder op de pagina.

Riool Ontstoppen

Riolering is een belangrijke voorziening. Elk pand in Antwerpen is aangesloten op het centraal rioolstelsel. Daardoor is de riolering van jouw woning, één van de belangrijkste voorzieningen. Daar staan heel weinig mensen bij stil. En dat komt doordat de riolering doorgaans naar behoren werkt. Pas wanneer er problemen optreden met de riolering, is de overlast niet aan te zien…Een riolering die verstopt is, moet je zo vlug mogelijk ontstoppen, verzorgd door vakmensen of door jou zelf.

Een riool ontstoppen is echterwel zeer moeilijk en gevaarlijk (voor eventuele beschadigingen) dat wij jou één goede raad kunnen geven ... ONTSTOPPINGSDIENST ANTWERPEN, DE ONTSTOPPER VOOR HEEL PROVINCIE ANTWERPEN. 24 UUR BEREIKBAAR.

Afvoer Ontstoppen

Zijn de afvoerbuizen van jouw wc / toilet, douche, lavabo of spoelbak verstopt ? Moet je dringend je afvoer ontstoppen ? Die verstopping in je afvoer veroorzaakt een stinkende geur in de badkamer ? Alles wat je zelf denkt te kunnen verhelpen aan die verdomde afvoer die weeral verstopt zit, kan je best voor jezelf houden. Want slechte tijdelijke oplossingen doen meer kwaad dan goed . Een afvoer ontstoppen laat je best over aan experten die zulk precisiewerk gewend zijn.

Douche Ontstoppen

"Het putteke loopt niet door" ... Wanneer dit zich voordoet, hoor je meestal mensen vloeken, begrijpelijk ... Wij zullen je hier verder een aantal tips geven hoe je dit zelf kan proberen te verhelpen. Mocht dit niet lukken , helpen wij jou graag verder met onze expertise. Een douche ontstoppen kan eenvoudig zijn, maar deskundig advies of hulp kan nooit geen kwaad voor je "putteke" toch ?

Heeft u een expert nodig?

Neem dan contact op met ons en een van onze experten komt langs om uw probleem op te lossen!

DRINGENDE HULP: 0486.626.831 Contactformulier