JUNKERS SERVICE

 

Wanneer je Junkers ketel in panne valt, wil je dat dit natuurlijk snel opgelost is. Het is dan een kwestie van snel reageren zodat je dagelijkse huishouden niet nog meer in gevaar komt. Bij Stan Vermassen staan wij met onze jarenlange ervaring garant voor een correcte en snelle Junkers hersteldienst.

Vandaag gebeld, vandaag hersteld !

Onze Junkers installateurs lossen al jou Junkers boiler problemen op, ongeacht welke junkers foutcode of foutcodes op jouw Junkers ketel display vermeld staan. Onze Junkers Service staat klaar om uw junkers cv ketel storing op te lossen binnen de kortst denkbare tijd zodat je snel terug kan genieten van je vertrouwde comfortabele verwarming. Voor een Junkers Onderhoud bent u bij ons op het juiste adres. Wij zorgen voor een perfect uitgevoerd onderhoud van elk type cv ketel Junkers,– op mazout én op gas. Met certificaat van keuring.

Het vertrouwen op ons vakmanschap hebben wij nog nooit beschaamd bij onze klanten.

Junkers Service

Je wil toch dat je aankoop doorheen de jaren op topniveau blijft presteren …

Professionele installatie, onderhoud en herstelling van elke Junkers ketel of cv installatie. 

Draag je voldoende zorg voor je Junkers ketel ? Net daarom bieden wij jou onze vakkennis aan, JUNKERS SERVICE, dé specialist van de provincie Antwerpen. Onze erkende Junkers techniekers zijn opgeleid om jouw toestel en CV installatie te herstellen en te onderhouden. Na een onderhoudsbeurt leveren zij dan ook een wettelijk attest af.

Stan Vermassen is de specialist voor gans de provincie Antwerpen. Voor een professionele installatie, onderhoud of herstelling van uw Junkers ketel staan wij als 24/7 klaar voor jou Junkers herstelling.

Wat biedt Junkers Service Antwerpen voor jou ?

Met een ervaren Junkers hersteldienst, geniet je van een veilig en goed werkend verwarmingstoestel. Wij kijken je toestel vakkundig na en zorgen ervoor dat het onderhoud correct uitgevoerd wordt. Stan Vermassen garandeert een snelle en correcte herstelling door één van onze techniekers. Wij zijn jouw jouw enige aanspreekpunt voor Junkers Herstellingen , nieuwe installaties of een wettelijk onderhoud

Junkers Hersteldienst

Voor een professionele herstelling van jouw Junkers boiler problemen, bel je jouw Junkers Hersteldienst, Stan Vermassen.

Je CV ketel start niet meer op ! Wat zijn de mogelijke oorzaken :

 1. Geen toevoer van gas / mazout
  Een cv ketel zal niet aanslaan als er geen toevoer is van aardgas of stookolie. Controleer of er voldoende toevoer van gas is, of de gaskraan niet dicht staat en of er voldoende gasdruk is. Een cv-technicus kan een gasdrukmeting uitvoeren en eventueel de gasdruk verhogen. Indien je met vloeibare brandstof verwarmt, controleer dan of er nog voldoende stookolie in de stookolietank zit.

 2. Ontstekingsproblemen
  Geen ionisatiestroom bij opstarten, mogelijks veroorzaakt door gasdruk, ontsteking of vocht CO2

 3. Verstopte filter
  Een verstopte filter door bezinksel in de mazouttank kan zorgen dat de aanvoer van stookolie wordt belemmerd. Indien je nieuwe mazout bestelt hebt, wacht dan een paar uur vooraleer je de cv ketel terug opstart.

 4. Geen waterdruk
  Controleer of er voldoende waterdruk aanwezig is. Je kan de waterdruk aflezen op de manometer van jouw cv-installatie. Meestal ligt de waterdruk tussen 1.5 - 2.0 BAR. Bij onvoldoende druk zal warm water niet circuleren in de buizen van de radiatoren waardoor de radiatoren niet warm worden. Je zal de radiatoren moeten ontluchten en water moeten bijvullen, bovendien zullen de radiatoren ook minder lawaai maken.

 5. Spanning & stroomstoring
  Controleer of het stopcontact van de cv-ketel op het elektriciteitsnet is aangesloten en of er spanning op het stopcontact zit. Controleer ook of de zekering in de zekeringkast nog werkt / aanstaat. Controleer of het snoer niet onderbroken is. Zo niet, dan zal de cv-ketel niet opstarten en geen warm water produceren.

 6. Voldoende warm water
  Het kan zijn dat er reeds voldoende warm water werd aangemaakt waardoor de cv-ketel niet aanslaat.

 7. Aan- en afvoer lucht
  Indien door een verstopping of belemmering de luchtaanvoer of luchtafvoer verstopt zit, zal de ketel niet aanslaan. Een vogelnest bijvoorbeeld kan voor een verstopping zorgen. Controleer alle aan- en afvoeren.

 8. Instellen thermostaat
  Indien de aangegeven kamertemperatuur van de thermostaat te laag staat en de kamertemperatuur is bereikt, dat zal de ketel niet aanslaan. Verhoog de kamertemperatuur en wacht af of ketel aanslaat. 

 9. Kapotte onderdelen
  Indien bovenstaande zaken niet te verhelpen zijn, dan kan het zijn dat de cv-ketel te kampen heeft met een algemene storing, defect of een onderdeel dat stuk is. Gevoelig voor mankementen zijn de warmtewisselaar, condensator, driewegklep, ventilator, gasbrander, expansievat, printplaat enz... Vervang nooit zelf onderdelen maar laat onderdelen en wisselstukken vervangen door een specialist. Wie zal het zeggen ? Onze specialisten bij Stan Vermassen staan 24/7 voor u klaar !

Junkers Installateur

De Junkers Installateur overloopt graag en vrijblijvend samen met jou je kleinere projecten thuis waarna een eerlijke offerte wordt opgemaakt en met jou besproken wordt. In jouw zoektocht naar een nieuwe verwarmingsketel staan wij jou graag bij als erkend Junkers expert. In elk klein renovatieproject helpen wij jou met het beste advies en scherpste prijzen.

Beste advies, scherpste prijzen !

Wij installeren jouw cv ketel voor het opwarmen van water voor verwarmingsinstallaties en warm water voor gebruik. Daarnaast installeren wij ook sanitaire toestellen zoals een gasboiler, badverwarmers, warmtepompen, zonneboilers, en solar ketels. Elke technieker bij Stan Vermassen heeft een uitgebreide ervaring met Junkers ketels en beschikt bovendien over alle vereiste kwalificaties.

Junkers Technische Dienst

Welkom bij onze Junkers Technische dienst voor al jouw dringende interventies. Vandaag gebeld, vandaag hersteld Als JUNKERS Technische dienst staan wij altijd klaar om je uit de nood te helpen ! Wij beseffen maar al te goed dat Junkers boiler problemen snel opgelost moeten worden. Indien nodig zullen we asap je verwarmingsketel vervangen.

Checklist bij een storing aan je Junkers CV ketel

 1. Kapotte rookgasafvoer
  Het kan zijn dat de rookgasafvoer verstopt zit of dat de schouw dringend dient gereinigd worden. Door een slechte afvoer van verbrandingsgassen, bestaat de kans dat zwarte rook binnenshuis wordt waargenomen.

 2. Slecht brandstof / lucht mengsel
  Een teveel aan brandstof en te weinig lucht en leidt tot extra roetvorming. Dit kan je ook zien aan een instabiele vlam binnen de brander. Zwarte rook ontwikkelt zich door onvoldoende toevoer van lucht. Door het hoger instellen van de luchtklep zal meer lucht gebruikt worden voor de verbranding van de gassen. Witte rook gaat zich dan weer door en teveel toevoer van lucht en te weinig brandstof. Door het lager instellen van de luchtklep zal minder lucht gebruikt worden voor de verbranding van de gassen.
 3. Problemen met zwarte rook?
  Dergelijke problemen kunnen worden opgespoord door een rookgasanalyse. Vervolgens dien je je ketel & rookafvoerkanaal te laten onderhouden / reinigen.

Onze specialisten bij Stan Vermassen staan 24/7 voor u klaar voor een rookgasanalyse ! Vergeet alvast niet de JUNKERS FOUTCODES te noteren. Junkers Technische dienst van wacht 24/7 Wenst je snel geholpen te worden ? Wij zijn dé Junkers Expert van wacht te Antwerpen en doen bijna het onmogelijke om je zo snel mogelijk te helpen. Wij trachten steeds binnen 60 min ter plaatse te zijn. Wij zijn steeds bereikbaar op het nummer 0486.626.831.

Junkers Foutcodes

Junkers Foutcodes verkregen op jou Junkers boiler ? Heeft jouw Junkers ketel , mazoutketel of gasketel een probleem, dan zal deze in de meeste gevallen een van de JUNKERS FOUTCODES weergeven op het display. Hieronder vind je alvast enkele veel voorkomende Junkers Foutcodes, bijvoorbeeld junkers ea error code, en wat deze betekenen en hoe u zelf de oplossing kan vinden. De Junkers error EA is een veel voorkomende Junkers boiler foutmelding of foutcode.

Wat zijn de 3 meest voorkomende JUNKERS FOUTCODES ?

De meest voorkomende Junkers foutcode (s) zijn de volgende :

 1. junkers ea error code
 2. junkers e9
 3. junkers foutcode c6

Junkers foutcode EA

 * Mogelijke oorzaken:

 * Betekenis : Geen ionisatiestroom bij het opstarten (Junkers ionisatiestoring)

Junkers foutcode E9

 * Mogelijke oorzaken van error E9 Junkers:

 * Mogelijke betekenis:

Junkers foutcode c6

 * Mogelijke oorzaken van Junkers C6 error:

 * Betekenis : De lagedrukpressostaat geeft geen contact bij het opstarten (sluit niet)

Junkers Onderhoud

Onderhoud aan je Junkers condensatieketel of kortom verwarmingsketel te Antwerpen nodig ? Een slecht of niet-2-jaarlijks junkers onderhoud, zal het rendement van je ketel aanzienlijk verlagen. 

Stan vermassen houdt jouw Junkers CV ketel in topconditie !

Een Junkers cv ketel onderhoud verschilt qua type installatie en brandstof. Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd met betrekking tot het onderhoud van jouw condensatieketel en hoog rendement verwarmingsketel, gasketel of mazoutketel. Elke Junkers CV ketel tussen 20 kW tot en met 100 kW dient een verplicht periodiek onderhoud te ondergaan. Men maakt een onderscheid tussen gasketels en mazoutketels. Na het JUNKERS ONDERHOUD van je CV ketel ontvang je een verbrandingsattest en een reinigingsattest.

Keuringsattest belangrijk

Wij zijn als Junkers expert wettelijk gemachtigd om een keuringsattest voor jouw Junkers cv ketel af te leveren. Deze keuring is verplicht voor het ingebruik nemen van een nieuwe centrale verwarming. Het keuren zal ook moeten gebeuren wanneer de cv ketel of brander vernieuwd werd of wanneer deze verplaatst werd.

Wat hoort bij een onderhoud van jouw Junkers verwarmingsketel ?

Een onderhoud van jouw Junkers verwarmingsketel omvat

Belang van Junkers Onderhoud

Naast de veiligheid van jouw gezin en woning, zal het periodiek cv ketel onderhoud, de levensduur van jouw installatie verlengen en het rendement langer op peil houden.

Veiligheid, hoog rendement en lagere energiekosten

Hierdoor vermijdt u hogere energiekosten en bent u er tijdig bij om verborgen gebreken te detecteren en herstellen waardoor extra kosten in de toekomst vermeden worden met betrekking tot het onderhoud van jouw ketel in jouw woning te Antwerpen.

 

Heeft u een expert nodig?

Neem dan contact op met ons en een van onze experten komt langs om uw probleem op te lossen!

DRINGENDE HULP: 0486.626.831 Contactformulier