INSTALLATEUR SANITAIR

 

Bij Stan Vermassen helpen wij jou graag verder met installatie en onderhoud van sanitair en leidingen, dit met hoogkwalitatieve en duurzame materialen voor zowel nieuwbouw als renovaties !

Door te kiezen voor een ervaren installateur van sanitair, kan je rekenen op de jarenlange ervaring van onze specialisten installatie sanitair. Stan Vermassen is jouw partner installateur sanitair bij uitstek.

 

Spectaculair sanitair

Relax een bad nemen of toch liever een verkwikkende douche? Wij van Stan Vermassen zorgen voor jouw complete badkamerinstallatie, sanitaire installatie en waterbehandeling. Als erkend installateur -loodgieter sanitair, plaatsen, herstellen, of onderhouden we jouw sanitaire installaties. Mede door ons advies bij de keuze voor een sanitaire installatie of badkamerinrichting, lijkt jouw sanitair meer dan ooit spectaculair ...

Wat is een installateur sanitair?

Wat is een installateur sanitair en wat mag of moet je van hem verwachten ?

Hij kent alles van sanitair: van monteren tot bevestigen, maar ook het plaatsen. Hij beheerst alle traditionele technieken, maar volgt de nieuwste technologieën op de voet. Daarnaast kent hij alles over materialenkennis, planlezen en plantekenen. Ook kostprijsberekening, veiligheid en werkorganisatie komen aan onontbeerlijk, zodat hij of zij de klanten correct, veilig en efficiënt kan helpen.

Als installateur is het tevens van groot belang dat je je klant correct kunt adviseren over de verschillende keuzemogelijkheden, kunnen ontwerpen, berekenen en dimensioneren van sanitaire installaties.

Heeft u een expert nodig?

Neem dan contact op met ons en een van onze experten komt langs om uw probleem op te lossen!

DRINGENDE HULP: 0486.626.831 Contactformulier