RIOOL ONTSTOPPEN

 

Heb je thuis waterafvoerproblemen op meerdere plaatsen , dan zit je waarschijnlijk met een verstopte riolering. Dan pas zit je in de sh....t ... Werken aan de riolering zijn grondwerken, erger nog graafwerken, lastig dus. Ontstoppingsdienst Vermassen Antwerpen doet zulke werken al jarenlang en staat voor je klaar met deskundig advies en vakmanschap om je riool te ontstoppen. Altijd snel geholpen aan een eerlijke prijs met 25jaar ervaring voor riool ontstoppen.

Riool Ontstoppen

Een verstopping in het riool gooit ieders dagelijkse routine overhoop en heel je huis stinkt ervan. Al je andere plannen vallen letterlijk in het water. Gebruik van de douche, het toilet of de keuken is quasi onmogelijk. Laat je riool ontstoppen over aan vaklui die garant staan voor efficiënte loodgieterij, snel en accuraat voor een eerlijke prijs.

Oorzaken van een verstopping in het riool

Wist je dat elke persoon dagelijks ongeveer 120 liter huishoudelijk afvalwater verbruikt ? Dit afvalwater zit vol met vervuilde stoffen, zoals zeepresten, uitwerpselen, etensresten, chemicaliën of vetresten. Deze vervuilende stoffen hechten zich aan de binnenzijde van het riool, wat op (korte) termijn een blokkade veroorzaakt. Het is ook mogelijk dat het rioleringssysteem verkeerd is aangelegd. Soortgelijke problemen kunnen wij onderzoeken met professionele camera-inspectie. Zo vinden wij samen met jou de oorzaak of oorzaken van een verstopping in het riool .

Zelf jouw riolering ontstoppen

Zoek je een lange termijn oplossing ? Laat die chemische oplosmiddelen dan in het rek van de winkel staan.Slecht voor het milieu en mogelijke (definitieve) schade aan de riolering. Ga zelf niet jouw verstopte riolering ontstoppen en bel ons voor een interventie. Schakel direct een specialist in om het probleem professioneel en voor lange periode te verhelpen.

Heeft u een expert nodig?

Neem dan contact op met ons en een van onze experten komt langs om uw probleem op te lossen!

DRINGENDE HULP: 0486.626.831 Contactformulier