VAILLANT SERVICE

 

Vaillant verwarmingsketels bieden efficiënte verwarming van jouw woning en werken bovendien uiterst energiezuinig. De betere investering gezien topkwaliteit voor weinig geld... Maar hoe draag je voldoende zorg voor deze investering ? Je wil toch dat je aankoop van een Vaillant doorheen de jaren op topniveau blijft presteren ... En net daarom bieden wij jou Vaillant Service aan. Het vertrouwen op ons vakmanschap hebben wij nog nooit beschaamd bij onze klanten. Wij zijn dé Vaillant Service specialist van Antwerpen.

Stan Vermassen garandeert jou een perfect uitgevoerd, regelmatig onderhoud van Vaillant verwarmingsinstallaties – op mazout én op gas.

Vaillant Service

Heb je een probleem met je boiler of CV ketel van Vaillant ? Met onze Vaillant Service Dienst word je snel en professioneel geholpen. Door onze jarenlange ervaring met de toestellen van Vaillant ben je zeker dat het onderhoud en de herstelling van je Vaillant CV ketel of condensatieketel wordt uitgevoerd door een erkende vakman met de vereiste kwalificaties en geniet je snel opnieuw van je comfortabele verwarming en sanitair warm water, dit binnen Groot Antwerpen.

Wat biedt Vaillant Service voor jou?

Wat biedt Vaillant Service voor jou ? Met Vaillant Service geniet je van een veilig en goedwerkend verwarmingstoestel.Wij kijken je toestel vakkundig na en zorgen ervoor dat het onderhoud correct uitgevoerd wordt. Met Vaillant Service garandeert Stan Vermassen een snelle interventie van één van onze techniekers.

Heeft u een expert nodig?

Neem dan contact op met ons en een van onze experten komt langs om uw probleem op te lossen!

DRINGENDE HULP: 0486.626.831 Contactformulier