JUNKERS

 

Heb je problemen met je Junkers CV ketel en/of installatie? Krijg je te kampen met een storing of defect onderdeel? Na verloop van tijd gaan slecht onderhouden verwarmingsketels & cv-installaties mankementen vertonen. Wij bij Stan Vermassen hebben een jarenlange ervaring met Junkers toestellen en helpen je graag verder met vakkundig advies en professionele hulp.

 

Junkers Service

Onze Junkers Service technici zijn opgeleid om alle toestellen te herstellen en te onderhouden. Zij staan 24/7 klaar voor jou!

Junkers Onderhoud

Elke Junkers CV ketel tussen 20 kW tot en met 100 kW dient een verplicht periodiek onderhoud te ondergaan. Men maakt een onderscheid tussen gasketels en mazoutketels. Na het Junkers onderhoud van je CV ketel ontvang je een verbrandingsattest en een reinigingsattest.

Junkers Foutcode

Hierbij een overzicht van de meest voorkomende problemen met mazoutketels en gasketel. Je leest meteen ook wat je eraan kunt doen. Vind je geen Junkers Foutcode, neem dan vrijblijvend contact met onze Junkers Service Dienst of vul het online contactformulier in .

Junkers installateur

Stan Vermassen is dé Junkers installateur voor Groot- Antwerpen. Voor een professionele installatie, onderhoud of herstelling van jouw Junkers boiler kan je ons steeds bellen.

Herstelling Junkers CV Ketel

Wanneer jouw Junkers ketel niet naar behoren meer werkt, kan je uiteraard ook rekenen op onze vakmensen bij Stan Vermassen voor een vlotte herstelling van jouw Junkers condensatieketel of eender ander type van CV ketel.. De meest voorkomende cv-problemen hebben te maken met een defect aan de ketel, de cv-inrichting met randapparaten ( boiler / warmtepomp / geiser... ), verwarmingselementen ( radiatoren, convectoren... ) en het rookafvoerkanaal ( schoorsteen ). De meest kwetsbare ketelonderdelen voor slijtage en mankementen aan de cv-ketel zijn de warmtewisselaar, driewegklep, expansievat, ontstekingspen, ventilator, printplaat, pakking, motor enz... Indien blijkt dat bepaalde onderdelen niet hersteld kunnen worden, dienen ze vervangen te worden.

Oude Junkers ketel vervangen door een nieuwe gascondensatieketel

De efficiëntie van verwarmingsketels neemt na verloop van tijd af, en dat heeft ook zijn gevolgen voor je portemonnee. Je oude Junkers cv ketel vervangen door een nieuwe gascondensatieketel is dan ook een slimme investering.

Mogelijkheden voor een nieuwe Junkers gascondensatieketel?

Bij het vervangen van de cv ketel voldoet een gewone hoogrendementsketel in de meeste gevallen niet meer aan de verstrengde eisen rond verwarmingsinstallaties. Daarom is een Junkers gascondensatieketel een populaire keuze. Dit type cv ketel werkt op mazout of aardgas. Bij condensatieketels wordt de waterdamp afkomstig uit de rookgassen gecondenseerd, waardoor een deel van de energie gerecupereerd wordt.

Mogelijkheden voor een nieuwe Junkers warmtepomp?

Je oude cv ketel vervangen door een Junkers warmtepomp is een erg milieuvriendelijke optie. Warmtepompen halen namelijk een groot deel van de benodigde energie uit de omgeving, zoals water, lucht of aarde. In vergelijking met conventionele verwarmingsketels verbruiken ze dus een pak minder energie. Ben je op zoek naar een professional voor de plaatsing van een warmtepomp?

Mogelijkheden voor een nieuwe Junkers zonneboiler?

Een andere milieuvriendelijke optie is de zonneboiler. Een Junkers Zonneboiler genereert via zonlicht (lees zonnepanelen) energie om het sanitair water op te warmen. Je kan een zonneboiler echter ook gebruiken voor de centrale verwarming aan de hand van een combisysteem, dat zowel een voorraadvat als een cv-brander heeft.

Wat kost het om je oude Junkers ketel te vervangen door een nieuwe gascondensatieketel?

De prijzen van de basismodellen van condensatieketels liggen rond 1.700,00 euro, maar voor ketels met een hoger rendement of meer vermogen kunnen deze oplopen tot zo’n 4.000,00 euro of zelfs meer. De prijs van warmtepompen hangt sterk af van het type en schommelt tussen 4.000,00 en 15.000,00 euro. Een zonneboiler voor een woning met 4 personen kost 4.000,00 à 6.000,00 euro. Vaak heb je recht op een premie voor de installatie van een van deze opties, waardoor je de investering nog sneller kan terugverdienen. Hou er wel rekening mee dat het verwijderen van de oude ketel en de plaatsing van de nieuwe verwarmingsinstallatie extra kosten met zich kan meebrengen. Wil je je oude Junkers CV ketel vervangen en hiervoor een vakman inschakelen, bij Stan Vermassen staan wij 24/7 klaar om jou dé oplossing aan te bieden.

Heeft u een expert nodig?

Neem dan contact op met ons en een van onze experten komt langs om uw probleem op te lossen!

DRINGENDE HULP: 0486.626.831 Contactformulier