CV KETEL

 

Of het nu een Junkers of Vailant of een ander merk betreft, bij Loodgieter Antwerpen Stan Vermassen dragen wij zorg voor jouw CV Ketel. Installatie, onderhouden, herstelling of vervanging, jouw CV-ketel is bij ons in goede handen. Wij zijn gespecialiseerd in alle merken van CV ketels Junkers Service en Vallaint Service.

Hieronder een greep uit ons aanbod :

 

Onderhoud CV ketel Antwerpen

Beloon jezelf met een hoger rendement en een lagere energiefactuur voor jouw CV ketel, mits een correct onderhoud van je cv ketel in je woning te Antwerpen. Je blijft in regel met de brandverzekeraar en waakt over je gezondheid en die van je familie. Zie hieronder meer.

CV ketel reparatie

Voor een CV ketel reparatie, richt je je dus het best tot een erkende vakman met de vereiste kwalificaties. Vergeet immers niet dat door onherstelbare beschadigingen, je geen andere keuze meer zal hebben dan jouw oude ketel te vervangen door een nieuwe verwarmingsinstallatie. Het goed onderhouden van je CV ketel voorkomt al deze storingen of defecten.

CV-ketel vervangen

Na verloop van tijd verliest jouw cv-ketel zijn rendement. Dit heeft niet alleen een impact op de warmte in je huis maar weegt vooral op jouw maandelijkse uitgaven. Het is dan ook een slimme investering om je cv-ketel tijdig te vervangen. Lees hieronder verder waarom ;-) Er zijn zoveel verschillende soorten verwarmingsketels, dat wij je hier graag met ons vakkundig advies doorheen helpen en een maat voor gemaakte oplossing vinden.

CV-ketel plaatsen

Zorg voor voldoende verluchting in de ruimte waarin de cv-installatie is opgesteld. Voor een goede en vooral veilige werking van de CV-ketel die je wil plaatsen, werden er eisen en normen voor luchttoevoer, ventilatie en rookgasafvoer opgelegd. Wij van Stan Vermassen Loodgieter Antwerpen 24 uur helpen je graag met deskundig advies of met de uitvoering van de geplande werken.

Junkers

Wij zijn overtuigd dat Junkers een unieke garantie biedt wat de kwaliteit en de betrouwbaarheid van hun produkten betreft. Al jarenlang bieden wij Junkers Service aan onze klanten, doen wij onderhoud, herstelling en vervanging van Junkers toestellen.

Vaillant

Met Vaillant heb je ongetwijfeld een superkoop gedaan. Ook hier zijn wij overtuigd van de kwaliteit en de betrouwbaarheid van Vaillant toestellen. Al jarenlang bieden wij Vaillant Service aan onze klanten, doen wij onderhoud, herstelling en vervanging van Junkers toestellen.

Heeft u een expert nodig?

Neem dan contact op met ons en een van onze experten komt langs om uw probleem op te lossen!

DRINGENDE HULP: 0486.626.831 Contactformulier