LEKKENDE RADIATOR

 

Na een aantal jaar gebruik te maken dezelfde radiatoren, kan het gebeuren dat na enige tijd een lekkage voorkomt. De kans op een lekkende radiator is bij alle radiatoren mogelijk, maar vooral bij deze in de badkamer.

Lekkende radiator

De 2 meest voorkomende oorzaken voor een lekkende radiator zijn :

Wanneer je met lekkende radiatoren te kampen hebt, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost zien. Hoewel zulke reparaties het best door vakmensen worden verzorgd, geven wij van Stan Vermassen Loodgieter Antwerpen jou alvast wat aandachtspunten mee. Wij staan 24/7 klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat jouw lekkende radiatoren worden hersteld en vochtschade niet erger en opgelost wordt.

Waar lekt het?

Heb je alle aansluitpunten van de radiator gecheckt of ze voldoende vastgedraaid zijn ? Heb je recent je radiator ontlucht ? Dan zal bij deze radiator vermoedelijk de lek worden gevonden. Check alsnog even de lasnaden van je radiator. Waar lekt het dan mocht je verder niets vinden ? Contacteer ons voor een afspraak.

Moet ik mijn radiator vervangen?

Een lek in de lasnaad van je radiator of een afgebroken radiatorknop zijn zaken die je best niet zelf zomaar even zal oplossen ... ? Het antwoord op je vraag " Moet ik mijn radiator vervangen " is zeer gevaarlijk zelf te vinden. Wij bij Stan Vermassen Loodgieter Antwerpen staan 24/7 klaar met raad en daad, dus ook advies, voor al uw vragen.

Lekkende radiator zelf vervangen?

Misschien is de radiatorknop afgebroken of lekt de CV of is het een probleem met de verwarming? Als je de lekkende radiator zelf wenst te repareren, verwijzen wij je graag naar onze pagina ' Radiator installeren '. Finaal is het aangeraden met een loodgietersbedrijf te overleggen qua mogelijkheden voor het vervangen van de radiator. Een (gedeeltelijke) vervanging van je CV kost enerzijds wel behoorlijk wat geld, maar anderzijds kan je heel wat stookkosten besparen meet het vervangen van je cv-ketel en radiatoren.

Heeft u een expert nodig?

Neem dan contact op met ons en een van onze experten komt langs om uw probleem op te lossen!

DRINGENDE HULP: 0486.626.831 Contactformulier